Terassikausi lähestyy kovaa vauhtia ja pian paahtava auringonpaiste saa kaipaamaan viileää varjoa kuuman grillin ja kylmän juoman kanssa.

Erilaisia vaihtoehtoja ja malleja löytyy niin kotiterasseille, kesämökeille kuin yrityksille. Laajat valikoimat värejä ja kuoseja tarjoavat vaihtoehdon jokaisen makuun. Oikein valittu kangas antaa rakennukselle aivan uuden ilmeen.
Pergolamarkiisit ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia kesäisistä tunnelmista jopa ympäri vuoden.

TERASSIMARKIISIT

 Terassimarkiisit lisäävät pihasi viihtyvyyttä ja pääset nauttimaan terassistasi aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn saakka. Laadukkaat markiisit kestävät säänvaihtelut, antavat suojaa sateelta ja pitävät polttavan auringonpaisteen kurissa. Sisätilatkin pysyvät mukavan viileinä ja vähentävät talon energiankulutusta.

Markiiseja valmistetaan käsi- että moottorikäyttöisinä. Lisämukavuutena moottorin saa halutessaan myös kauko-ohjattuna. Lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi aurinko-, sade- ja tuuliautomatiikka ja lämmittimet. Joihinkin malleihin on myös saatavilla etukangas, joka antaa suojaa tuulelta ja uteliailta katseilta.

Kaltevuuskulman säätökin onnistuu esimerkiksi suojaamaan talvisin matalammalta paistavalta auringolta. Kaltevuutta säätäessä on tärkeää muistaa, että kulman täytyy olla tarpeeksi suuri, jotta vesi pääsee valumaan pois markiisin päältä.

KASETTIMARKIISIT

Koteloidut kasettimarkiisit ovat moderni ja hyvännäköinen valinta. Ne sulautuvat suljettuina talosi julkisivuun perinteistä terassimarkiisia paremmin. Mallista riippuen, kangas tai koko mekanismi kerääntyy suojaavaan koteloon suljettaessa.

Vaihtelevissa sääolosuhteissa kotelo pidentää markiisin käyttöikää ja pitää myös kankaan värit kirkkaina.

 

IKKUNAMARKIISIT

Ikkunamarkiisit pitävät sisäilman viileämpänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta auringon aiheuttamalta haalistumiselta.

Saatavilla on kasetti- ja avomalleja, jotka yleisimmin valmistetaan veivi- ja moottorikäyttöisinä. Nauhakäyttöinen ikkunamarkiisi soveltuu parhaiten vähäiseen käyttöön pienissä ikkunoissa.

 

LIIKE- JA KORIMARKIISIT

Ensivaikutelma kertoo asiakkaalle paljon yrityksestäsi ja mikäpä olisi parempi keino houkutella asiakkaita kuin huolella valittu liike- tai korimarkiisi. Niissä yhdistyvät monia ominaisuuksia; suojaavat sääolosuhteilta, lisäävät yksilöllisyyttä ja toimivat lisäksi persoonallisina mainoskyltteinä.

Etenkin korimarkiisia valitessasi, pääset valitsemaan muodon, värin ja painatuksen juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.

Valaistuksen avulla korimarkiisi muuttuu houkuttelevaksi katseenvangitsijaksi.

 

PERGOLAMARKIISIT

Sisäänrakennetut LED-valot valaisevat pimeät syysillat.

 

Moderni ja tyylikäs pergolamarkiisi tuo arkeesi luksusta. Kesän juhlat onnistuvat takuu varmasti viileässä varjossa ja pimenevät syysillat ovat kuin luotu tunnelmallisia illallisia varten. Entä miltä kuulostaisi poreamme talviyönä täysikuun loisteessa?

Alumiinirakenteinen pergola voidaan asentaa seinää vasten tai vapaasti seisovaksi. Yhdistämällä moduuleita, voit kasvattaa katetun tilan kokoa. Vaihtoehtoina on myös lumen kestävät mallit.

Saatavilla olevia lisävarusteita ovat;

  • Lasiset liukuovet tai moottorikäyttöiset screenkaihtimet
  • Äänentoisto
  • LED-valaistus
  • Infrapunalämmittimet

Kuvassa olevan Opera-pergolan lamellikatto kestää jopa 450kg/m² lumikuorman.

Lasiset liukuovet.

Pystysuorat screenkaihtimet.

 

Tule meille ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi auringonsuoja!

Kopra Design -logo